marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Copil a bifat al doilea punct al întâlnirii cu Peru din barajul pentru calificările fazei finale a Cupei Davis

  de Dan Lazăr | 27 noiembrie 2021, 3:15 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Echipa României conduce selecţionata statului Peru cu scorul de 2-0, în barajul pentru calificările la faza finală a Cupei Davis, după prima zi a duelului găzduit de Cluj-Napoca.

  În primul meci al zilei de sâmbătă, Nicolae Frunză l-a învins pe Nicolas Alvarez cu 6-2, 6-4, iar apoi arădeanul Marius Copil (275 ATP la simplu şi 479 la dublu) a trecut de Conner Huertas del Pino (654 ATP la simplu şi 399 la dublu), scor 7-5, 6-2, de asemenea, un duel în premieră.

  Copil a obținut astfel a 23-a victorie în Davis Cup, dintr-un total de 34 de jocuri susținute în această prestigiasă competiție.

  Ziua de duminică va debuta la 11:30 cu meciul de dublu, dintre perechea Marius Copil/Horia Tecău şi cuplul Sergio Galdos/Arklon Huertas del Pino. Dacă Tecău e numărul 17 la dublu în lume, Sergio Galdos se află pe 143, iar Arklon Huertas del Pino pe 939.

  În al treilea meci se simplu se vor înfrunta Marius Copil şi Nicolas Alvarez, iar ultimul este programat între Nicolae Frunză şi Conner Huertas del Pino, în ambele cazuri dueluri în premieră.

  Peru a venit în România fără cel mai bun jucător al său, Juan Pablo Varillas (130 ATP la simplu, 376 la dublu).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.