CONCURS Special Arad: Câștigă bilete la Circul Orlando – singurul circ de 5 stele din România! VEZI CÂȘTIGĂTORII!

  de Special Arad | 11 June 2016, 9:58 AM | Special

  23

  Special Arad îți oferă bilete la spectacolul „Stelele Circului” organizat de Circul Orlando, care a poposit la Arad, pe Ștrandul Neptun, joia aceasta.

  Organizatorii promit prin „Stelele Circului” un show de zile mari cu dresuri de lei, tigri, cămile, lame, zebre și cai. De asemenea, publicul va putea vedea cele mai impresionante momente oferite de acrobații, jonglerii, echilibriștii și clovnii circului.

  Circul Orlando rămâne în oraș în perioada 9-12 iunie, având următorul program:

   

  Joi și vineri: de la ora 19:00

  Sâmbătă: de la ora 16:00 și 19:00

  Duminică: de la ora 11:00 și 17:00.

  Pentru a intra în competiție, tot ce trebuie să faci este să răspunzi la o întrebare cât se poate de simplă:

  •  Unde se află cortul circului Orlando la Arad?

  Răspunsurile sunt așteptate printr-un comentariu (mai jos), cu numele complet (precum figurează în actul de identitate), până în data de 10 iunie, la ora 18:00. Special Arad va alege un număr de 5 câștigători care vor primi câte 2 bilete, printr-o extragere efectuată pe site-ul random.org.

  Numele persoanelor câștigătoare vor fi anunțate la ora 18:30, în aceeași zi.

   


   

   

  UPDATE – Concursul s-a încheiat la ora 18:00, răspunsurile care au venit după această oră nu au mai fost luate în considerare.

  Câștigătorii pot intra la un spectacol al Circului Orlando pe baza cărții de identitate, numele lor fiind pe lista celor de la intrare. Pentru informații suplimentare, sunați la numărul de telefon 0749.629.228.

  Numele celor care au răspuns corect au fost introduse într-o listă în ordinea în care apar mai jos, la comentarii, de sus în jos, au fost numerotați, iar random.org a extras aleator cinci numere, care sunt următoarele:

  numereCAST

  Orlando pl 80x120 2016

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.