joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Simona Stan, președinte OFL Arad / consilier județean PNL Arad

  de - | 18 iulie 2017, 10:43 PM | Undeva

  0

  Consilierul județean, Simona Stan a prezentat în conferința de presă o parte dintre investițiile CJ privind dezvoltarea comunei Târnova:

  „Consiliul Județean, în parteneriat cu Centrul Cultural Județean și Primăria Târnova a finalizat modernizarea taberei Căsoaia. Printr-un proiectul transfrontalier în valoare de 500 mii euro s-a finalizat modernizarea complexului Casa Verde. Tot anul acesta am finalizat parcul de educație montanistică în valoare de 130 mii lei, care include, printre altele, un perete de cățărare și o tiroliană. În cadrul activităților desfășurate în acest parc, elevii și profesorii vor putea învăța tehnici de cățărare montană, prim ajutor și metode de protejare atunci când se află pe munte.

  În 2016 Consiliul Județean a investit 486 mii lei în comuna Târnova în infrastructură, reabilitare drumuri comunale și modernizare centru civic

  Anul acesta CJ a investit 375 mii lei pentru proiecte de infrastructură în Târnova și încă 230 mii lei pentru drumuri comunale. Investiția administrației județene în această zonă este una considerabilă.

  Din nefericire PSD nu a contribuit cu nimic la dezvoltarea comunei Târnova. Consilierii PSD s-au opus, de fiecare dată investițiilor în această zonă. Asta este metoda PSD, multă vorbă şi nimic concret.

  Inclusiv un deputat PSD de Arad a recunoscut că partidul său nu face nimic pentru județul nostru. Dacă ne uităm la Moneasa, una dintre cele mai îndrăgite stațiuni din vestul țării, a intrat într-un con de umbră şi regres din cauza conducerii locale PSD, care de ani de zile nu a fost preocupată de această zonă.

  Contează foarte mult să existe un parteneriat şi o bună colaborare între administrația locală şi cea județeană, indiferent de culoarea politică. PSD continuă să demonstreze că nu înțelege acest lucru. Un alt exemplu de bună practică şi administrare a PSD este stadionul din Craiova, care trebuie modificat deoarece nu a respectat normele ISU. Arena din Craiova în valoare de 52,6 milioane de euro, trebuie reparată înainte de a fi inaugurată. În tot acest timp, Stadionul UTA este construit pe banii arădenilor, pe fonduri locale, deoarece Guvernul PSD a ales să investească doar în lucrarea de la Craiova… care în acest moment trebuie refăcută!”, a declarat Simona Stan, președintele OFL Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.