duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Organizaţia Judeţeană a PMP Arad

  de - | 22 decembrie 2017, 12:36 PM | Undeva

  1

  Conducerea PMP Arad întrunită, zilele trecute, în cadrul unei şedinţe de sfârşit de an, al Consiliului Executiv Judeţean, a analizat activitatea depusă de consilierii şi preşedinţii organizaţiilor locale din judeţul nostru, în anul 2017.

  Cu acest prilej, Florin Remeţan, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PMP Arad, a subliniat importanţa acţiunilor desfăşurate şi a celor 3.318 amendamente depuse de parlamentarii PMP la proiectul de lege privind Legea bugetului de stat pe anul 2018, la Legile Justiţiei, dar şi a altor amendamente şi proiecte de lege ale PMP.

  Florin Remeţan, preşedintele PMP Arad, a subliniat: „A fost o şedinţă de bilanţ a conducerii PMP Arad, unde membrii Consiliului Executiv Judeţean au analizat activitatea depusă, în cadrul partidului, în anul 2017. Am realizat majoritatea obiectivele propuse, pentru acest an, iar în anul 2018 ne vom mobiliza mai mult pentru a demonstra că PMP este un partid al tuturor românilor atât din ţară, cât şi din străinătate”.

  Şedinţa Consiliului Executiv Judeţean s-a încheiat în jurul bradului de Crăciun. Cu această ocazie, Florin Remeţan, preşedintele PMP Arad, a transmis, în numele Organizaţiei Judeţeane a Partidului Mişcarea Populară, filiala Arad, tuturor arădenilor şi românilor din diaspora „Sărbători Fericite”, multă sănătate şi un An Nou fericit alături de cei dragi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.