joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  PMP Arad și-a ales noua conducere pentru următorii patru ani

  de - | 18 septembrie 2021, 4:32 PM | Comunicate contra cost

  1

  Noua conducere a Partidului Mișcarea Populară – Filiala Arad a fost aleasă sâmbătă, 18 septembrie 2021. Conferința Județeană a avut loc la Teatrul Clasic “Ioan Slavici”, în prezența a peste 250 de delegați din Municipiu și Județ. Conducerea națională a fost reprezentată de Secretarul General al partidului, dl Cornel – Cătălin Bulf.

  În acest moment, la nivelul Județului Arad,  Partidul Mișcarea Populară – PMP are 2 consilieri județeni, 2 consilieri locali municipali, 9 consilieri locali în orașe, 42 consilieri comunali și 2 viceprimari.

  După prezentarea raportului de activitate de către actualul președinte în funcție, dl Florin Remețan, într-o atmosferă relaxată, prietenească și plină de optimism, delegații și-au ales următorii lideri:

  Președinte: Florin Remețan

  Secretar General: Camelia Eugenia Craivan

  Secretar General Adjunct: Nuțu Valea

  Trezorier: Monica Mărioara Țanț

  Vicepreședinți:

  Cristian Aurel Galea

  Liliana Maurileana Barbură

  Horia Stoica

  Florica Barz

  Mihai Ferencz Hegyyes

  Dorin Ionică Dragoman

  Simona Moca

  Secretari executivi:

  Mihai Ioan Sârbuț

  Cristina Elena Rus

  Gheorghe Mihai Cojocaru

  Farcaș Octavian Vanc

  Cristian Gavra

  Leontin Ioan Cîrdan

  Ioan Cordoș

  Din punct de vedere național, având peste 2000 de consilieri locali, 70 de consilieri județeni și 49 de primari, PMP este încrezător că poate reveni în forță pe scena politică națională, fiind al treilea partid ca și număr de consilieri din țară. Mai mult ca niciodată, se resimte în România nevoia unui partid cu adevărat de dreapta, conservator, echilibrat, promotor al valorilor național-creștine și tradiționale.

  Vă mulțumim celor care ne sunteți aproape: membrilor, simpatizanților, precum și tuturor concetățenilor – pentru că nu renunțați să credeți și să sperați într-o Românie mai bună.

  Doamne-ajută, Doamne binecuvântează România!


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.