Cristian Galea, candidatul PMP la Primăria Aradului: „Proiectul meu este un Arad fericit. Adoptă-l și tu” (VIDEO)

  de Special Arad | 5 august 2020, 12:01 PM | Politikos

  4

  Este prima mea campanie electorală. Sunt multe lucruri la care m-am așteptat, despre care mi s-a spus, dar sunt și foarte multe surprize neașteptate, unele neplăcute, altele încurajatoare.

  Acum vreau să vă mulțumesc, sunt un om mulțumitor.

  1. Mulțumesc celor de lângă mine, echipei mele. Sunt uimit de bunăvoința oamenilor care au venit în echipa mea, toți voluntari, harnici, încrezători. Sunteți o comoară pe care eu o am iar alții doar o visează. În aceste zile toride, ați bătut neobosiți străzile Aradului. Sunteți eroi, vă apreciez mult.
  2. Mulțumesc celor care ați semnat pentru mine. Pe cei mai mulți dintre voi probabil nu vă voi cunoaște niciodată, dar sunteți oameni minunați. Ușa mea va fi deschisă mereu. Vă mulțumesc mult pentru semnături, pentru încrederea că se mai poate schimba ceva în acest Arad fosilizat.
  3. Vă mulțumesc celor care vorbiți despre mine. Cuvintele voastre sunt prețioase, sunt mărgăritare. Fiți înțelepți atunci când le rostiți. Vă recomand să nu intrați în discuții inutile. Mi-am asumat acest rol pe termen lung, vreau să construim împreună, ceva frumos și durabil. Este o mare nevoie ca oamenii să-și recapete încrederea și să înceapă să creadă că există soluții la problemele lor. Voi sunteți vocea mea în scara voastră, la locul vostru de muncă, printre prietenii voștri. Putem face o campanie frumoasă, putem arăta că se poate și altcumva, cu altcineva, pentru a ajunge la altceva. Vă mulțumesc. Nu uitați, noi nu luptăm împotriva a ceva, luptăm pentru ceva. Îndreptați-vă eforturile spre lucruri pozitive. Este prea multă energie consumată pe lucruri de nimic.

  Probabil cel mai uimitor lucru pe pe care l-am descoperit este că și oamenii care sunt împotrivă sunt așa pentru că au fost trădați prea mult, suferă și au suferit, sunt așa pentru că nu mai au încredere, și acționează așa pentru că au fost si sunt răniți. Încrederea se recâștigă greu și cu răbdare.

  Proiectul meu este reaprinderea speranței în oameni. Proiectul meu este un Arad fericit. Adoptă-l și tu.

  Vă mulțumesc tuturor!

  (P)

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.