miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Dorel Căprar, preşedinte PSD Arad

  de - | 23 martie 2015, 3:37 PM | Undeva

  0

  Consiliul Naţional PSD, întrunit vineri şi sâmbătă la Bucureşti, a luat o serie de decizii importante. Printre acestea, alegerea unui nou preşedinte, în persoana ministrului Rovana Plumb, şi stabilirea unor noi criterii de integritate pentru cei din conducerea partidului.

  „Cred că PSD este un partid mai puternic după acest Consiliu Naţional. Am apreciat în mod deosebit discursul preşedintelui Victor Ponta, echilibrat şi realist. Este important să fim capabili să ne asumăm greşelile pe care le-am comis şi să fim mult mai atenţi la relaţia cu electoratul. Faptul că am guvernat mult mai bine decât cei dinainte nu este suficient, PSD are nevoie de o schimbarea fundamentală a relaţiei cu electoratul, de o nouă imagine publică. Dacă vom reuşi acest lucru, vom avea şansa să câştigăm următoarele alegeri, beneficiind şi de o guvernare cu rezultate foarte bune. Unul dintre elementele importante este adoptarea noilor criterii de integritate, cu prevederi foarte dure. La fel ca şi Victor Ponta, sunt convins că unii colegi nevinovaţi vor avea de suferit în urma aplicării acestor criterii, dar ele sunt un pas important în promovarea imaginii unui partid curat, care luptă împotriva corupţiei. De asemenea, salut alegerea în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional a doamnei Rovana Plumb, care a demonstrat că este competentă şi energică şi poate veni multe idei pozitive pentru PSD. Nu în ultimul rând, vreau să remarc mesajul pozitiv al liderului Grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţiilor din Parlamentul European, Gianni Pittela, care a spus răspicat că România are dreptul să intre în Schengen. De asemenea, acesta a arătat că politicile austerităţii promovate de partidele de dreapta sunt un eşec şi că socialiştii europeni au obligaţia de a schimba situaţia socio-economică din Europa”, a spus Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.