vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Bogdan Boca, consilier local municipal PNL Arad

  de - | 31 octombrie 2017, 9:12 AM | Undeva

  0

  „Domnule deputat Todor, observăm din nou cum încercați să pasați mingea în terenul vecin, dar se tot lovește de gard. Soluția dumneavoastră pentru subvenția căldurii este ca municipalitatea să dubleze suma de la 86,64 lei, la 173,28 lei.

  Vă întreb domnule Todor, de unde propuneți să obținem acești bani? Dacă tot ați aruncat responsabilitatea pe umerii Primăriei, găsiți și sursa de finanțare!

  Cum este posibil ca un deputat PSD, membru al partidului de guvernământ să nu fie capabil să facă vreun demers pentru ca Aradul să primească subvenție pentru căldură de la centru?!  Însă obligă municipalitatea, ca din sărăcia dată Aradului de către cele două guverne PSD de anul acesta să găsească fonduri suplimentare pentru a acoperi promisiunile social-democraților și a dubla subvenția la căldură.

  Domnule deputat Todor,  nu considerați că majorarea subvenției va afecta bugetul local, vă întreb dacă ați citit bugetul Aradului? Să vedeți ce firimituri ne-au fost aruncate de către guvernul dvs.  Ați spus că dacă membrii CLM  ar avea bun simț ar vota dublarea subvenției. Vă întreb, Guvernul PSD are vreun bun simț din moment ce nu a acordat Aradului  niciun leu pentru subvenția căldurii?

  Domnule Todor, anul trecut ați fost unul dintre consilierii PSD care s-a opus proiectului pentru regenerarea CET Arad, propunere care ar fi micșorat semnificativ costurile energiei termice. Iată că acum sunteți unul dintre deputații PSD care nu este capabil să aducă fonduri pentru subvenția căldurii, în condițiile în care partidul dvs este la putere.

  Ați fost incapabil în calitate de consilier și observ că vă mențineți poziția și în funcția de parlamentar”, a declarat consilierul liberal Bogdan Boca.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.