Primarul Bibarț i-a spus „adio” Claudiei Macra, dar i-a mulțumit pentru activitatea în funcția de administrator public al municipiului Arad! Bogdan Boca este noua alegere a edilului

  de Raluca Medeleanu | 26 octombrie 2020, 11:13 AM | Administraţie | Culise | Topic special

  7

  Și s-a dus Claudia Macra... și a venit Bogdan Boca

  Odată cu schimbarea primarului și a componenței CLM, iată că o nouă schimbare apare în „aparatul” Primăriei Arad. După ce a ocupat funcția de administrator public ani de zile, Claudia Macra a fost înlocuită astăzi, în ședința operativă a Primăriei Arad, de către primarul Bibarț, acesta mulțumindu-i pentru întreaga activitate.

  Cel care îi va lua locul Claudiei Macra este fostul consilier local municipal Bogdan Boca, cel care a fost un puternic susținător al lui Călin Bibarț în perioada în care acesta a fost primar interimar și încă nu era candidat oficial pentru Primăria municipiului Arad.

  Bogdan Boca s-a născut în 17 octombrie 1985 și este membru PNL Arad. A absolvit Facultatea de Științe Economice și Management la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad în anul 2014, iar studiile masterale le-a încheiat în 2017 la Universitatea de Vest din Timișoara, la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor. De asemenea, a absolvit cursul de Economia Socială de Piață, la Konrad Adenauer Stiftung (KAS), București, în 2017, iar în 2018 programul „Sustainable development on the local Level” la Robert Schuman Institute din Budapesta (Ungaria).

  În ceea ce privește decizia de înlocuire a Claudiei Macra, primarul Bibarț ar fi declarat că aceasta oricum nu ar mai fi putut ocupa această funcție, din cauza noului Cod Administrativ.

  Este prima măsură dură luată de primarul Călin Bibarț, acesta înlocuind practic un „stâlp” din era Falcă, iar sursele noastre susțin că nu va fi nici ultima, următoarea pe listă fiind, după toate probabilitățile, Lilioara Stepănescu.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.