vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Adrian Todor, deputat PSD Arad

  de - | 15 august 2017, 3:36 PM | Undeva

  0

  Deputatul PSD Arad Adrian Todor se declară împotriva demolării Pieţei Catedralei şi spune că aleşii locali ai social-democraţilor şi ALDE au iniţiat un proiect de hotărâre menit să menţină actuala destinaţie a acesteia. Parlamentarul arădean se declară împotriva ridicării unui supermarket în acest loc, în care a funcţionat piaţa de mai bine de un secol şi jumătate.

  „Consilierii municipali ai PSD şi ALDE au iniţiat un proiect de hotărâre pentru ca actuala destinaţie a Pieţei Catedralei să fie menţinută, iar locaţia să fie modernizată cu fonduri de la bugetul local. Joi va avea loc şedinţa de CLM în care acest proiect va fi supus votului aleşilor locali, alături de proiectul lui Falcă, de a demola actuala piață și a amplasa acolo Monumentul Marii Uniri. PNL şi Gheorghe Falcă au o atitudine duplicitară: pe de o parte, spun că susţin produsele locale, însă pe de altă parte, îşi doresc demolarea acestei pieţe, cea mai veche din municipiul Arad. În realitate, liberalii arădeni susţin doar samsarii de legume şi fructe, cum am văzut și la ultima acțiune PNL, unde au promovat bananele și kiwi, în loc să îi sprijine pe producătorii autohtoni de legume și fructe. Noi am sprijinit acţiunea producătorilor şi comercianţilor din Piaţa Catedralei, în urma căreia au fost adunate peste 5.000 de semnături de la arădenii care îşi doresc menţinerea pieţei în actuala locaţie. Consilierii PSD şi ALDE vor vota proiectul de menținere a pieței, pentru a veni în sprijinul producătorilor locali, și vor fi împotriva proiectului inițiat de Gheorghe Falcă, privind amplasarea monumentului în piață. Piaţa Catedralei trebuie să rămână în această locaţie și trebuie modernizată de către autorităţile locale. Gheorghe Falcă, însă, se gândeşte doar la un nou mod de a-şi umple buzunarele. Vrea să facă loc unui nou supermarket, de pe urma căruia să aibă de beneficiat la modul personal, prin firma sa, care o duce atât de bine din bani primiți în urma unor astfel de investiții. Falcă îşi bate joc de arădeni, de istoria Aradului, doar pentru a-şi satisface interesele personale. Nu putem asista nepăsători la această bătaie de joc la adresa arădenilor și vom încerca prin toate mijloacele pe care legea ni le permite să oprim demolarea pieței. Nu poţi distruge o piaţă care funcţionează de 150 de ani, care face parte din istoria Aradului, doar pentru ca Falcă să-și bage bani în buzunare”, a spus Adrian Todor, deputat PSD Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.