Comunicat: Activitatea Gărzii Naționale de Mediu – CJ Arad în perioada 1 ianuarie – 31 martie 2016

  de Special Arad | 29 April 2016, 9:37 AM | Administraţie | Recomandările editorilor

  3

  În primul trimestru al anului 2016, Comisariatul Județean Arad al Gărzii Naționale de Mediu a efectuat un număr total de 415 inspecții, dintre care 41 inspecții planificate, conform planului anual de controale și 374 inspecții neplanificate.

  În cadrul inspecțiilor neplanificate, au fost înregistrate:

  garda01garda02

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Disconfortul olfactiv???!!! de ce nu-i ziceti dom’le GENOCID, GAZARE nu „disconfort ” poate pentru ei e disconfort nu pentru cei care locuiesc in Alfa si pe strazile Marului ,Sabinelor,de ce ? pentru ca in urma inspectiilor lor timp de mai bine de 6-7 ani incoacea desi reclamatile curg la e totusi nu s-a gast nc o data nimic des nu avem pauze suntem necat-n fum, gaze n fecare noapte ncepand cu 9.30 seara cand este intuneric pana tarziu a doua zi ,turnandu-ne drept raspunsuri la sesizari numai mnciuni gogonate si inspectii anuntate(pe cei de la fer vechi sa nu gaseasca fum ,sa nu gaseasca sarma cumparata ,rezultata fiind din arderea cauciucurilor zilnice Acum numai noaptea si ca sa0i ajute asa un pic a dispus prin pilele lor de la primarie stingerea din data de 12 Martie a iluminatului stradal ca sa nu se mai vada fumul… si i-a invatat sa se ascunda mai bine prin adanciturile gropilor din apropiere de fer vechi, a coloniei de romii,precum si in padure astfel ca nici politia daca vine nu ai gaseste dezi trece pe langa sursa fumului) si apoi sa te mai miri ca nu vede fumul de la o masina daca nu vede fumul de la gramezile uriase de cauciucuri de tiruri si tractoare arzand…?

   +16 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.