duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Comitetul pentru Situații de Urgență de la Păuliș a hotărât închiderea unui magazin, după ce mama unei angajate a fost depistată cu coronavirus

  de Andrei Fuliaș | 8 aprilie 2020, 7:04 PM | Coronavirus | Păuliş | Știri Arad

  0

  În plină pandemie de coronavirus (COVID-19), autoritățile iau măsuri peste măsuri pentru protejarea cetățenilor și pentru împiedicarea răspândirii virusului. România se află, de câteva săptămâni bune, în stare de urgență, iar lucrurile nu par să revină la normal în perioada imediat următoare.

  În același timp, în vreme ce autoritățile de la nivel central iau diferite măsuri, autoritățile de la nivel local încearcă la rândul lor să ia măsurile care se impun în această situație.

  Astfel, vorbim de această dată despre Comitetul Local pentru Situații de Urgență al comunei Păuliș, organism al cărui componenți s-au renunit astăzi pentru a lua câteva decizii considerate necesare. Printre aceste decizii se numără și una care nouă ne-a atras atenția. Anume, închiderea unui magazin din lanțul Profi, după ce o angajată este suspectată că ar putea fi infectată cu COVID-19.

  Decizia Comitetului Local pentru Situații de Urgență al comunei Păuliș este motivată prin faptul că mama angajatei în cauză ar fi fost depistată pozitiv cu coronavirus, cele două femei locuind în aceeași casă.

  Mai exact, magazinul Profi din localitate urmează să fie închis pentru o perioadă de 15 zile.

  În continuare vă prezentăm întreaga Hotărâre nr. 4 a CLSU Păuliș:

  WhatsApp Image 2020 04 08 at 18.44.37

  WhatsApp Image 2020 04 08 at 18.44.37 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.