duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Comisarul șef Cezar Șerbănică neagă că și-ar fi lovit soția: „Eu am fost amenințat, atacat și bătut în casa mea. Publicați mesajele primite!”

  de Ioana Costaș | 12 septembrie 2023, 12:47 PM | Știri Arad | Topic special

  4

  Comisarul șef Cezar Șerbănică ne-a contactat telefonic pentru a-și prezenta propria versiune cu privire la scandalul de aseară, în care susține că a fost implicat fără voia sa.

  Ofițerul a spus că ceea ce s-a întâmplat aseară nu a avut legătură cu soția sa, că, în fapt, între ei doi nu a fost o ceartă și că nu a lovit-o.

  Comisarul șef spune că luni seara a fost atacat și bătut în propria casă chiar de către cumnatul său, care locuiește în imobilul alăturat, în cartierul Aradul Nou. Motivul? Fostul adjunct al IPJ Arad ne-a povestit că în magazia pe care o deține, cumnatul său, vecin, a început să-și depoziteze lucrurile. În urmă cu câteva zile, ofițerul i-a explicat cumnatului său că intenționează să construiască un țarc pentru cei doi câini pe care i-a cumpărat, astfel că lucrurile depozitate în magazie trebuie scoase.

  De aici, spune ofițerul, ar fi început totul. Cumnatul ar fi început să-i trimită mesaje de amenințare, cu moartea, lucru pe care l-ar fi raportat structurilor competente din interiorul IPJ Arad – spune comisarul șef.

  Comisarul șef Cezar Șerbănică susține că a fost bătut în fața copiilor

  Ieri seară, fratele soției sale ar fi intrat în casă, peste fostul adjunct al IPJ Arad, tăbărând cu pumnii pe el.

  Comisarul șef Șerbănică spune că a fost bătut de față de cei doi copii minori ai săi. De altfel, acolo s-ar fi aflat și mama ofițerului, în vârstă de 80 de ani, care – conform polițistului – ar fi fost aruncată la pământ de cumnat.

  Fostul adjunct al IPJ Arad spune că după câteva minute a reușit să scape de pumnii cumnatului său și s-a refugiat la vecini, de unde a sunat la 112 și a solicitat intervenția Poliției.

  La fața locului a sosit și o ambulanță, care i-a acordat îngrijiri medicale comisarului șef.

  WhatsApp Image 2023 09 12 at 12.08.23

   

  Comisarul șef Șerbănică ne-a pus la dispoziție acte medicale eliberate de Serviciul Județean de Medicină Legală din care rezultă faptul, la prima vedere, că a fost agresat.

  medicina legala 1

  medicina legala 2

   

   

   

  Citește și: Tabacovici a luat „foc” aseară. Un comisar șef din IPJ Arad, fost adjunct al inspectoratului, și-ar fi bătut soția, tot polițist și, la fel, comisar șef

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Asta a fost ca știrile de pe vremuri , de la Radio Erevan:
   .
   „Știrea inițială:
   – Sergei, vajnic muncitor în Întrecerea Socialistă, ar fi primit cadou un autoturism Lada albastră.
   Mai târziu s-au făcut „mici” corecții la știrea inițială, iar știrea UPDATATĂ suna astfel:
   – De fapt, nu era vorba de o Lada ci de o Racketa, și nu era un autoturism ci o bicicletă, și nu era albastră, ci roșie, și, de fapt, NU I S-A DAT, ci I S-A FURAT…” 😁

   +20 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.