miercuri, 24 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Scurt circuit sau mână criminală? Socrul comisarului Cezar Șerbănică s-a trezit cu mașina în flăcări…

  de Lucian Dănilă | 14 octombrie 2019, 7:03 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Nu demult am scris despre fostul adjunct al IPJ Arad, comisarul Cezar Șerbănică. Tensiunile din IPJ Arad au ajuns și la el, iar situația sa este momentan incertă în ceea ce privește funcția de adjunct al șefului Ioan Tamaș.

  Aseară, un autoturism BMW X3 a luat foc chiar în fața casei lui Cezar Șerbănică, din orașul Sântana. De fapt, la acea adresă sunt două case, una în care locuiește Cezar și soția lui, iar o altă casă în care locuiesc socrii săi. Pompierii au intervenit cât s-a putut de repede, dar pagubele rămân destul de importante, autoturismul arzând într-o proporție destul de mare.

  Acum, date fiind tensiunile din IPJ Arad, dar chiar și funcția sau meseria lui Cezar Șerbănică, era normal ca un astfel de incendiu să lase loc de suspiciuni.

  Dar să vedem ce spun pompierii:

  „Referitor la incendiul produs aseară la un autoturism in localitatea Sântana facem următoarele precizări: Incendiul a fost anunțat pe SNAU 112 si preluat în Dispeceratul colocat ISU/SAJ la ora 20.46. La ora 20.47, a fost alarmat Detașamentul de Pompieri Arad si S. V. S. U Sântana care are în dotare autospeciala de stingere.

  La ora 20.54 SVSU Sântana a ajuns la locul incendiului și l-a localizat in aproximativ 2 minute fiind stins in aproximativ 10 minute. In acel moment autospeciala de intervenție a Detașamentului de Pompieri Arad a fost „intoarsa la baza”, fără a ajunge la locul intervenției, situația de urgență fiind eliminata. In conformitate cu prevederile legale Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgenta au dreptul de a stabilii „cauza probabila de incendiu” sau la intocmirea raportului de intervenție să precizeze „cauza in curs de stabilire” iar ISU Arad să stabilească o comisie de cercetare a cauzei de incendiu. In speța de față SVSU Sântana a stabilit cauza probabila de incendiu. Sursa de aprindere: scurtcircuit electric”, spun cei de la ISU Arad.

  Deci, până la a asculta alte păreri, pompierii de spun cauza probabilă: scurtcircuit electric.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.