vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  După pagina „Cinema Arta”, CMCA și-a clonat și propria pagină de Facebook

  de Tomck@t | 5 septembrie 2023, 1:27 PM | Administraţie

  0

  Nu e o știre de o importanță capitală, știm. De fapt, informația de față nici nu poate fi considerată o știre, decât o (nouă) mostră despre promovarea ineptă a activităților Centrului Cultural Municipal de Cultură (CMCA) pe Facebook.

  Este la mintea cocoșului, dar poate nu și pentru cei de la CMCA: când ai o pagină de Facebook, postările sunt văzute de un număr mai mare de oameni când ai un număr cât mai mare cu putință de urmăritori (followers) sau Like-uri… iar când ai deja o pagină cu peste 10.000 de urmăritori, este cam neghioabă decizia să o abandonezi și să creezi o pagină nouă, similară, mai ales când, în patru luni de zile, nu ai reușit să „aduni” decât câteva sute de urmăritori noi.

  Noua pagină, „Centrul Municipal de Cultură ARAD”, a fost creată pe 3 mai 2023 și are, până acum, numai 335 Like-uri și 638 urmăritori.

  Vechea pagină a fost creată pe 26 noiembrie 2014 și are 12.000 Like-uri și 13.000 urmăritori.

  Deși noua pagină de Facebook există din luna mai a acestui an, vechea pagină a mai fost folosită până în 6 iunie, ultima postare promovând festivalul de literatură Discuția secretă.

  vechea pagina facebook CMCA

  Nu am mai întrebat instituția subordonată Primăriei de ce s-a optat pentru această schimbare, deoarece data trecută am procedat astfel, fără să primim vreun răspuns, deși ni s-a comunicat că răspunsul „este în lucru”.

  S-a întâmplat în aprilie, când CMCA a mai clonat o pagină de Facebook pe care o administrează, tot fără vreun motiv sau logică.

  Citește și: Cineva de la CMCA a pierdut parola contului de Facebook „Cinema Arta”, așa că a clonat pagina?

  De atunci, noua pagină de Facebook a cinematografului Arta a „strâns” 408 de Like-uri și 553 urmăritori, rămânând în continuare cu mult în urma paginii vechi, care are și acum (deoarece nu a fost ștearsă) 5200 Like-uri și 5500 urmăritori.

  facebook cinema arta clonat

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.