duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Centrul Municipal de Cultură inițiază consultări cu ONG-urile

  de Special Arad | 11 februarie 2017, 3:57 PM | Administraţie

  0

  Centrul Municipal de Cultură Arad lansează o invitație la o întâlnire de lucru către toate entitățile care intenționează să depună proiecte în acest an în baza Legii 350/2005, privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități non-profit, de interes general.

  Pentru a veni în sprijinul acestor asociații, Centrul Municipal de Cultură Arad a inițiat mai multe modificări în ceea ce privește metodologia care prevede principiile, cadrul general și procedura acordării finanțărilor din fonduri publice locale.

  Întâlnirile vor avea loc la sediul Centrul Municipal de Cultură, situat pe Bulevardul Revoluției 97, ap.4, în funcție de liniile bugetare la care entitățile doresc să aplice, după cum urmează:

  Marți, 14 februarie, ora 16.00: linia bugetară: Sportul de performanță și Sportul pentru toți

  Miercuri, 15 februarie, ora 16.00: linia bugetară: proiecte de tineret, învățământ și recreative 2017

  Joi, 16 februarie, ora 16.00: linia bugetară: proiecte culturale 2017

  Scopul acestui demers este acela de a îmbunătăți colaborarea cu toți potențialii beneficiari de finanțări nerambursabile precum și dorința de a dovedi transparență.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.