După pagina „Cinema Arta”, CMCA și-a clonat și propria pagină de Facebook





Nu e o știre de o importanță capitală, știm. De fapt, informația de față nici nu poate fi considerată o știre, decât o (nouă) mostră despre promovarea ineptă a activităților Centrului Cultural Municipal de Cultură (CMCA) pe Facebook.
Este la mintea cocoșului, dar poate nu și pentru cei de la CMCA: când ai o pagină de Facebook, postările sunt văzute de un număr mai mare de oameni când ai un număr cât mai mare cu putință de urmăritori (followers) sau Like-uri… iar când ai deja o pagină cu peste 10.000 de urmăritori, este cam neghioabă decizia să o abandonezi și să creezi o pagină nouă, similară, mai ales când, în patru luni de zile, nu ai reușit să „aduni” decât câteva sute de urmăritori noi.
Noua pagină, „Centrul Municipal de Cultură ARAD”, a fost creată pe 3 mai 2023 și are, până acum, numai 335 Like-uri și 638 urmăritori.
Vechea pagină a fost creată pe 26 noiembrie 2014 și are 12.000 Like-uri și 13.000 urmăritori.
Deși noua pagină de Facebook există din luna mai a acestui an, vechea pagină a mai fost folosită până în 6 iunie, ultima postare promovând festivalul de literatură Discuția secretă.
Nu am mai întrebat instituția subordonată Primăriei de ce s-a optat pentru această schimbare, deoarece data trecută am procedat astfel, fără să primim vreun răspuns, deși ni s-a comunicat că răspunsul „este în lucru”.
S-a întâmplat în aprilie, când CMCA a mai clonat o pagină de Facebook pe care o administrează, tot fără vreun motiv sau logică.
Citește și: Cineva de la CMCA a pierdut parola contului de Facebook „Cinema Arta”, așa că a clonat pagina?
De atunci, noua pagină de Facebook a cinematografului Arta a „strâns” 408 de Like-uri și 553 urmăritori, rămânând în continuare cu mult în urma paginii vechi, care are și acum (deoarece nu a fost ștearsă) 5200 Like-uri și 5500 urmăritori.
Comentariile portalului
Aha, dacă realizarilee sunt în funcție de datele dan biblie, probabil că autostrăzile se vor face până la apoca lipsă! Aia mare, sau mică, nu mai contează...
Poate nu ar strica să vă documentați ceva mai atent. Veți putea observa că procesiunile ortodoxe legate sau inspirate din viața lui Iisus (deci, inclusiv drumul crucii) (...)
Sa-mi spuna cineva de ce acesti calugari copiaza Via Dolorosa de la Romano Catolici. Biserica Ortodoxa nu are " Drumul Crucii" inclus in randuiala bisericeasca . In nici o carte de cult (...)