Clubul Epic din Timișoara, loc frecventat de mulți arădeni, riscă să își piardă autorizația de funcționare! Amendă uriașă după o petrecere de pomină

  de Special Arad | 26 octombrie 2020, 8:55 AM | Regional

  0

  Clubul Epic din Timișoara a găzduit un super party de final de sezon, sâmbăta seara, când orașul intrase deja în scenariul roșu de limitare a răspândirii coronavirusului. Polițiștii au aflat de acest eveniment, scrie opiniatimisoarei.ro.

  „Astfel, politistii au aplicat doua amenzi clubului timisorean, in valoare de 12.000 de lei, dupa petrecerea de pomina, data in ciuda restrictiilor anuntate de autoritati din cauza numarului crescut de infectari cu virusul SARS CoV-2”, scrie aceeași sursă.

  Totodată, polițiștii spun ca vor fi sesizate autoritățile competente pentru suspendarea autorizației de funcționare.

  Citiți mai multe detalii cu click aici

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.