Clubul arădean Metalbox, folosit drept scuză! Ce au declarat polițiștii acuzați că au tocat în bătaie doi oameni nevinovați

  de - | 8 decembrie 2017, 8:32 AM | Regional

  0

  Timiș a judecat, ieri, solicitarea Parchetului Militar de arestare preventivă pe 30 de zile a celor trei polițiști de la Serviciul Investigații Criminale și a jandarmului, acuzați că au rupt în bătaie doi tineri. În data de 22 noiembrie, un echipaj de poliție a oprit în trafic un autoturism, bănuind că în interior se află o persoană urmărită general. Cei doi pasageri au fost imobilizați, iar mai apoi conduși la secție, ca în cele din urmă să ajungă internați la Spitalul Județean Timișoara, primind îngrijiri medicale, după ce ar fi fost bătuți. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au arătat că pasagerii din mașină au fost loviți în mod repetat.

  Ieri, în fața instanței, aceștia s-au apărat afirmând faptul că se așteptau să aibă de a face cu doi indivizi extrem de periculoși deoarece cei de Brigada pentru operațiuni speciale care filau mașina suspectă le-au spus că în interiorul vehicului sunt doi luptători de la clubul Metaltim din Arad. Proba video a arătat că tinerii au fost ”tocați” după ce au fost puși la pământ și încătușați. Tribunalul Timiș a decis arestarea la domiciliu pentru 30 de zile a lui Gavrilă Eugen, Țicu Dorin, Necula Marius și Gruber Alexandru. Decizia nu este definitivă putând fi contestată.

  sursa: pressalert

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.