vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  CJSU a actualizat lista scenariilor Covid din întregul județ. La patru comune a scăzut rata sub 1,5, iar la o comună și un oraș a crescut

  de Special Arad | 9 februarie 2021, 5:59 PM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Săptămânal, autoritățile actualizează Hotărârea prin care atât municipiul Arad, cât și comunele și orașele din județ sunt reevaluate în ceea ce privește numărul de cazuri de coronavirus, iar în funție de rata de infectare la mia de locuitori, acestea sunt incluse în scenariul verde, galben, respectiv roșu.

  Astăzi, față de situația înregistrată la data ultimei ședințe a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Arad din 5 februarie, în următoarele unități administrativ-teritoriale a fost depășită incidența de 1,5 cazuri la 1000 de locuitori: Nădlac și Vladimirescu.

  În schimb, incidența cazurilor/1000 de locuitori a scăzut sub pragul de 1,5 cazuri/1000 de locuitori în comunele Păuliș, Petriș, Pilu și Zăbrani. Municipiul Arad se menține în scenariul verde.

  Mai jos puteți consulta tabelul cu scenariile aferente fiecărei unitate administrativ teritorială din județul Arad:

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.