sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Comoara” ilegală de lângă cimitir. Droguri de risc, cultivate într-o seră

  de - | 8 octombrie 2023, 4:31 PM | Naţional

  0

  (foto: DIICOT)

  Un olandez a reușit să cultive cannabis în județul Dâmbovița, folosindu-se de o seră, într-o zonă care dădea mai puțin de bănuit. Și-a crescut cultura în apropierea unui cimitir și credea că dă lovitura, dar a fost descoperit de oamenii legii.

  Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița împreună cu polițiști din cadrul S.C.C.O. Dâmbovița au pus în aplicare un mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Dâmbovița, într-o cauză penală privind traficul de droguri de risc.

  „S-a reţinut că, în anul 2023, un făptuitor (cetățean olandez) a dezvoltat, într-o comună din județul Dâmbovița, o cultură de canabis indoor (într-o seră), pe o proprietate situată în imediata vecinătate a cimitirului. Pe parcursul percheziției domiciliare au fost identificate și ridicate dintr-un solar, o cultură de 133 de plante canabis, cu înălțimea cuprinsă între 2 și 3 metri, cantitatea de aproximativ 24 kilograme muguri de canabis, 43 de saci cu resturi materie vegetală canabis (frunze și tulpini)) un baton hașiș în greutate de 100 game, 2 comprimate ecstasy și 18 grame ”speed” (droguri de mare risc), 17 recipiente cu semințe , 4 telefoane, sumele de 2.000 euro și 2.400 lei, un cântar de precizie, 2 unități PC și 2 laptopuri, un DVR, 2 stick-uri de memorie”, se arată în comunicatul IPJ Dâmbovița.

  sursa. Gândul

  Citește și: 13 persoane care vindeau cannabis și cristal în județul Arad, conduse la DIICOT în urma perchezițiilor

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.