duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  „CFR Cluj este din alt film, este dintr-o cu totul altă categorie”

  de Lucian Dănilă | 13 decembrie 2021, 8:53 PM | Sport

  0

  S-a confirmat astăzi ceea ce scria încă de ieri: Sergiu Buș, atacantul la care sperau și mulți dintre fanii echipei UTA, a semnat cu CFR Cluj. Gyuszi Balint a vorbit despre acest lucru și cu mai bine de o săptămână în urmă, dar, realist fiind, recunoștea încă de pe atunci că UTA are șanse minime sau chiar zero.

  Astăzi, în prezența lui Bogdan Apostu, Sergiu Buș s-a întors în campionatul autohton după o aventură nereușită din punct de vedere sportiv la Seongnam, în Coreea de Sud, dar altfel, o experiență foarte bună din punct de vedere financiar, atacantul fiind plătit cu 500.000 de dolari în timpul petrecut la gruparea asiatică.

  „Este doar o confirmare a lucrurilor pe care vi le-am spus ultima dată când am vorbit despre Sergiu Buș. Era foarte greu pentru noi să ne apropiem de nivelul său salarial, un nivel pe care el și l-a obținut prin muncă, prin reușite. CFR este din alt film, cel puțin financiar vorbind, dacă îmi permiteți această metaforă, expresie…Acolo se plătesc salarii foarte mari inclusiv pentru jucători care nu au drept de joc în prima ligă. Din ce știu eu sunt 6 jucători care nu sunt trecuți pe lista LPF-ului, jucători care sunt plătiți, jucători foarte buni pentru orice echipă cu pretenții de play-off. Din punct de vedere financiar, CFR-ul este dintr-o cu totul altă categorie și, categoric, nu puteam să concurăm cu ei în ceea ce privește o eventuală ofertă pentru Sergiu Buș”, a spus Gyuszi Balint, antrenorul echipei UTA.

  „Sergiu Buș se întoarce acasă!
  După ce a reziliat contractul cu Seongnam (Coreea de Sud), Sergiu a semnat un contract de 2,5 ani cu campioana României din ultimii 4 ani, CFR Cluj.
  Good luck, bomber!”, a postat impresarul Bogdan Apostu pe contul său de Facebook.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.