Cea mai grea lovitură pentru FCSB: arădeanul Denis Man are coronavirus! Numărul jucătorilor depistați pozitiv a ajuns la 15!

  de Special Arad | 24 septembrie 2020, 9:37 AM | Sport | Topic special

  0

  Problemele continuă pentru FCSB, care traversează o perioadă neagră. Denis Man are coronavirus și nu va putea evolua împotriva celor de la Liberec, iar Florin Tănase a fost retestat pozitiv.

  În acest moment, lista fotbaliștilor de la FCSB, infectați cu COVID-19 este de 15. Rămâne de văzut dacă această listă se va mai modifica sau nu în orele următoare, informează Digisport.

  Lista cu fotbaliștii de la FCSB infectați cu COVID-19, joi, 24 septembrie 2020, ora 08:00

  Andrei Vlad – portar
  Marius Briceag – fundaș
  Vali Crețu – fundaș
  Andrei Miron – fundaș central
  Iulian Cristea – fundaș central
  Dennis Man – mijlocaș
  Ovidiu Popescu – mijlocaș
  Ionuț Vînă – mijocaș
  Darius Olaru – mijlocaș
  Andrei Pandele – mijlocaș
  Olimpiu Moruțan – mijlocaș
  Florinel Coman – mijlocaș
  Florin Tănase – mijlocaș
  Sergiu Buș – atacant
  Alexandru Buziuc – atacant

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.