Ce faci când angajații firmei de salubritate, în loc să strângă gunoiul, îl împrăștie cu nesimțire?… Îi dai afară!

  de Mihai Todoca | 11 noiembrie 2017, 1:13 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Știri Arad. Se pare că Aradul nu mai reușește să scape de stigmatul gunoiului. Mulți cetățeni ignoră total simțul civic și aruncă gunoaiele pe unde apucă, în nici un caz într-un tomberon. Dacă se mai și organizează un festival, atunci locul va arăta ca după o apocalipsă, cetățenii de multe ori preferând să arunce gunoiul pe jos, iar cei care doresc să le arunce la coșuri le găsesc pe acestea neîncăpătoare. Gunoiul ne „acaparează”, ne „acoperă”, iar diverse locuri se transformă în focare de infecție. Dar se poate și mai rău: ce facem atunci când angajații Polaris (aceștia nu pot fi numiți nici măcar cetățeni…) nu își mai fac treaba pentru care sunt plătiți, ba mai mult, își aduc aportul la transformarea unei zone verzi în groapă de gunoi?

  Așa au fost surprinși de o cameră de filmat aceste „elemente” – care nu au nicio treabă cu civismul, dar nici măcar nu-și fac munca pentru care sunt plătiți- în seara de 4 noiembrie, pe strada Predeal. În loc să ridice gunoiul, aceștia au aruncat, peste zidul care delimitează zona, deșeuri, cartoane și tot felul de obiecte care… se pare că nu le-au fost necesare (se știe foarte bine că sunt lucruri pe care angajații le găsesc la gunoi și le iau pentru ei, nu că ar fi asta o problemă), direct pe iarbă, umplând zona verde cu gunoaie.

  O cititoare Special Arad ne-a pus la dispoziție pozele și filmulețul respectiv, motivând că acest lucru este inacceptabil. Și îi dăm dreptate. Acest lucru este inadmisibil. După cum ne spune chiar dânsa, zona verde a fost curățată și tunsă de ea și prietenul ei, ca a doua zi să o găsească plină de gunoaie. Gunoaie aruncate de oamenii care ar trebui să facă curat, de oameni care sunt plătiți pentru asta.

  Acum, chiar nu înțelegem de ce au procedat astfel angajații firmei care se ocupă de strânsul gunoiului, dar suntem convinși că în ura apariției acestui film, conducerea va lua măsuri.


  23483019_2012694489019698_419270473_o 23484669_2012694499019697_944411579_o unnamed (2) unnamed (3) unnamed (4) unnamed Untitled-1

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Asta e urmarea faptului că, deseori, cei care își (mai) fac treaba corect sunt socotiți fraieri de o parte (incredibil de mare) a celor din jurul lor! Important a devenit “să faci bani”, nu să muncești (corect). Oricum din muncă corectă (includ aici și afaceri corecte) nu câștigi mare lucru în comparație cu cei care (unii chiar semianalfabeți fiind) “fac bani”, dar nu știu nici să bată un cui.

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.