News AlertCaz de coronavirus și în Primăria Semlac! Anunțul a fost făcut chiar de primărița Letiția Stoian

  de Andreea Daniela B. | 29 iulie 2020, 2:54 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  După ce mai multe locuri sunt considerate focare de covid se pare că, din nou, a fost confirmat și faptul că virusul nu prea ține cont nici măcar de regulile respectate.

  În ciuda faptului că în instituții chiar se ține cont de distanțare și purtarea măștii, asta nu înseamnă că cei ce lucrează acolo sunt feriți complet de o posibilă infectare. Astfel a fost confirmat un caz de coronavirus și la Semlac, chiar printre angajații Primăriei. Anunțul a fost făcut de însăși primărița care a și întrerupt programul cu publicul timp de mai multe ore.

  „Ne cerem scuze, din păcate nu poți stopa un virus cu toate măsurile de precauție. A fost confirmat un caz de Covid-19 în primărie. Azi dimineață am făcut dezinfecția în primărie, reluăm programul cu publicul după ora 13. Vă rugăm păstrați distanța, purtați masca, numai așa ne putem proteja pe noi și pe cei din jur. Vă mulțumim! Dumnezeu să fie cu noi, să ne apere de rău și să ne dea sănătate!”, a fost mesajul postat de Letiția Stoian, primărița localității Semlac, pe pagina sa de Facebook.

  Lucrurile au revenit la normal cât de repede, iar de la ora 13 porțile primăriei au fost din nou deschise pentru cetățeni. Până când oare? Că o să fie făcute teste și surprize pot să apară…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.