Cărţile care au format-o pe poeta Ligia Holuţă, la Bibliotecă

  de Special Arad | 28 octombrie 2014, 3:44 PM | Cultură

  0

  Miercuri, 29 octombrie, la ora 14.00, în cadrul evenimentului „Cărţile care m-au format”, în sala „Concordia” ne va vorbi despre rolul cărţilor în viaţa sa, poeta Ligia Holuţă.

  Bibliteca Judeţeană „Alexandru D.Xenopol” Arad a deschis proiectul „Cărţile care m-au format” în anul 2013.
  Proiectul se adresează tuturor acelora pentru care lectura este o componentă evidentă, constantă, uzuală a vieţii, acelora dispuşi, indiferent de profesie, să se destăinuie cu privire la rolul cărţilor în formarea personalitatăţii lor, în definirea lor ca oameni.

  Axiomatic, între oameni şi cărţi există o relaţie indisolubilă şi determinantă: omul crează cărţi, apoi la rândul lor, acestea creează, formează intelectual, sentimental, chiar caracterial, oameni.
  Invitaţii acestui proiect au fost actorul Ioan Peter, profesoara Anca Giura și jurnalistul Lucian Valeriu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.