Care sunt județele care au instituit obligativitatea purtării măștilor în spațiile deschise

  de - | 1 august 2020, 8:50 AM | Naţional

  0

  Masca devine obligatorie și în spațiile deschise în tot mai multe județe din țară. Comitetele Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă iau rând pe rând astfel de decizii, pentru a limita răspândirea noului coronavirus. Măsura este un ultim refugiu împotriva carantinării unor zone sau localități, așa cum s-a întâmplat deja în județele Arad, Giurgiu, Prahova și Timiș.

  Purtarea măştilor de protecţie a devenit obligatorie în spaţiile deschise din judeţul Vrancea, după ce Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea a adoptat o hotărâre în acest sens.

  Aceeași măsură a fost decisă și în județele Arad, Giurgiu, Gorj, Satu Mare, Iași, Prahova, Constanța, Galați, Argeș, Dâmbovița, Buzău, Vâlcea, Brașov, Teleorman și Călărași.

  Mai multe detalii AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.