miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dennis Man, căpitan la Parma! „Victorie importantă”

  de Lucian Dănilă | 16 martie 2022, 3:42 PM | Sport

  0

  Arădeanul Dennis Man a purtat banderola de căpitan a echipei Parma în deplasarea de la Vicenza! Fotbalistul care în toamnă cu greu prindea câteva minute în echipa „cruciaților”, a arătat o schimbare totală și a redevenit jucător de bază al formației Parma.

  În lipsa legendarului Buffon, care a fost înlocuit în poartă de Turk, Dennis a fost cel căruia i s-a încredința banderola.

  Fotbalistul crescut de UTA a fost cel mai bun om al Parmei în meciul câștigat pe terenul lui Vicenza, scor 1-0. Tehnicianul italian a folosit din nou sistemul 3-4-1-2, iar Man a trebuit să acopere toată banda stângă, fiind responsabil atât de faza ofensivă, cât și de cea defensivă.

  Man s-a descurcat excelent în noul rol și a excelat mai ales în ceea ce privește recuperările pe faza defensivă.

  El a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook, cu un mesaj scurt: „Victorie importantă!”, la care a adăugat două inimi în culorile galben și albastru, culorile drapelului Ucrainei.

  dennis 3

  Conform Sky Sport Italia, Man a înregistrat 10 deposedări reușite, dintr-un total de 17 încercate, cele mai multe din efectivul Parmei. În tabăra adversă, lider a fost Riccardo Brosco (31 de ani), fundaș central care și-a deposedat cu succes adversarii în 15 rânduri.

  „Un jucător transformat cu banderola de căpitan pe mână. A jucat mai jos și mai aproape de linia apărării, dar nu și-a pierdut obiceiul de a dribla și de a face progresie cu mingea. A fost la locul potrivit chiar și la marcaj”, au notat cei de la Sport Parma.

  Antrenorul Giuseppe Iachini a explicat ce l-a făcut să-i ofere rolul de lider din teren lui Dennis Man. „Man merită banderola de căpitan pentru ce a făcut în această săptămână, pentru cât a crescut. Muncește foarte mult atât pe faza defensivă, cât și pe cea ofensivă. A arătat personalitate și atașament pentru tricou. Este implicat și merită”, a spus Giuseppe Iachini, potrivit Parma Live.

  Parma are doar șanse teoretice de a mai prinde locurile pentru play-off-ul de la promovare, dar s-a distanțat decisiv de zona locurilor care duc spre retrogradare. Echipa lui Dennis Man este pe locul 12 cu 38 de puncte.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.