marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Cipri Rus a semnat! Timea i-a spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă

  de Lucian Dănilă | 30 august 2019, 5:55 PM | Sport | Topic special

  0

  Moment festiv pentru UTA. Căpitanul echipei și unul dintre golgeterii ei, Cipri Rus a semnat după ce aleasa inimii sale, Timea Korondi, i-a spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă.

  Relația lui Cipri și Timea este mai veche, iar ea a dat și roade deja, cei doi fiind părinții unui băiețel de 2 ani și jumătate. Liniștit în viața de familie, fericit soț al Timeei și un tată împlinit, Cipri dă randament și pe gazon, fie el și sintetic.

  Astfel, la o zi după ce și-a oficiat căsătoria, Cipri este așteptat acum să marcheze cât mai multe goluri în poarta celor de la FC Snagov, mâine de la ora 11.

  Golgeter al echipei UTA în sezonul trecut cu 19 goluri, Cipri Rus a reușit și în acest sezon să marcheze de trei ori în primele patru etape.

  Noi, cei din redacția Special Arad, le dorim „Casă de piatră!”

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.