Campioana divorțurilor, Andreea Marin, a fost plătită cu astronomica sumă de 2700 de euro la Festivalul Familiei – Arad 2017

  de Raluca Medeleanu | 24 mai 2017, 12:02 PM | Monden | Recomandările editorilor

  4

  Festivalul Familiei. Arad. 2017. Un eveniment sublim cu o invitată la fel de sublimă. Divă de divă, adusă direct din capitală, de către Centrul Cultural Județean Arad. Andreea Marin, ce nume divin… A venit. A vorbit. A plecat. Un fel de „veni, vidi, vici” în toată splendoarea.

  Iar acum, după plecare, un detaliu de culise: Zâna surprizelor a avut o condiție fermă pentru a veni la Arad. Înainte să dea curs invitației și să-și primească imensa sumă de bani, campiona separărilor de răsunet, Marin, a negociat la sânge. Astfel, machiajul, a fost inclus în onorariu și avea să-i fie făcut încă de dinaintea plecării de la București, de către un make-up artist din Capitală, că doar nu o să se lase pe mâna amatorilor din provincie! Că, deh! Atunci când ești divă, trebuie să te asiguri că faci tot posibilul să arăți mereu la standardele înalte.

  În definitiv, e un adevărat sacrificiu ce-a făcut ambasadoarea familiei venită la Arad. Vă dați seama cât stres a îndurat, câtă încordare, să se urce în avion gata machiată și să stea așa, cu fața bine pictată, în poziția optimă ca să nu-și strice opera de artă care avea să le-o dezvăluie arădenilor care o așteptau cu sufletul la gură.

  Dar – nu-i așa? – pentru public… orice!

  Iar dacă vă întrebați câți bani s-au dat din buzunarul arădenilor pentru a aduce vedeta de la București, am solitat în acest sens informații de la Centrul Județean de Cultură, în 15 mai. Răspunsul ne-a ajuns, greu, greu… astăzi.

  solicitare

  adresa-raspuns la solicitarea cja

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Oare suntem o ţară de cretini ? Cum să chemi o Campioană la “aşternuturi” aş zice eu şi să o plteşti cu 12285 de lei ? Dar în Arad se prea poate atunci când pe o bancă dai 8500 de Eu şi pe un coş de gunoi 750 de Eu ! D-l Sinaci ar trebui să o plătească din buzunarul lui şi poate divorţata iar pregăti o “Surpriză…surpriză” ! Nu are ruşine moldoveanca păcat că Bănică nu a fardat-o mai cu suflet ! Ruşine !

   +9 voturi
   +1
   -1
  2. La halul in care a ajuns cultura si nu numai,in Arad,nu ne mai mira faptul ca o persoana atat de”competenta”in probleme de familie,a fost invitata la Arad, sa ne tina lectii despre cum trebuie constituita si protejata familia,Cat despre suma platita,probabil ca cei care au invitat-o au considerat ca toti “tampitii” de aradeni, vor sta cu gura cascata la “perlele”pe care le va scoate “Diva”si merita investitia.Rezultatul s-a vazut la prezentare!

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.