duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Campioana divorțurilor, Andreea Marin, a fost plătită cu astronomica sumă de 2700 de euro la Festivalul Familiei – Arad 2017

  de Raluca Medeleanu | 24 mai 2017, 12:02 PM | Monden | Recomandările editorilor

  4

  Festivalul Familiei. Arad. 2017. Un eveniment sublim cu o invitată la fel de sublimă. Divă de divă, adusă direct din capitală, de către Centrul Cultural Județean Arad. Andreea Marin, ce nume divin… A venit. A vorbit. A plecat. Un fel de „veni, vidi, vici” în toată splendoarea.

  Iar acum, după plecare, un detaliu de culise: Zâna surprizelor a avut o condiție fermă pentru a veni la Arad. Înainte să dea curs invitației și să-și primească imensa sumă de bani, campiona separărilor de răsunet, Marin, a negociat la sânge. Astfel, machiajul, a fost inclus în onorariu și avea să-i fie făcut încă de dinaintea plecării de la București, de către un make-up artist din Capitală, că doar nu o să se lase pe mâna amatorilor din provincie! Că, deh! Atunci când ești divă, trebuie să te asiguri că faci tot posibilul să arăți mereu la standardele înalte.

  În definitiv, e un adevărat sacrificiu ce-a făcut ambasadoarea familiei venită la Arad. Vă dați seama cât stres a îndurat, câtă încordare, să se urce în avion gata machiată și să stea așa, cu fața bine pictată, în poziția optimă ca să nu-și strice opera de artă care avea să le-o dezvăluie arădenilor care o așteptau cu sufletul la gură.

  Dar – nu-i așa? – pentru public… orice!

  Iar dacă vă întrebați câți bani s-au dat din buzunarul arădenilor pentru a aduce vedeta de la București, am solitat în acest sens informații de la Centrul Județean de Cultură, în 15 mai. Răspunsul ne-a ajuns, greu, greu… astăzi.

  solicitare

  adresa-raspuns la solicitarea cja

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Oare suntem o ţară de cretini ? Cum să chemi o Campioană la „aşternuturi” aş zice eu şi să o plteşti cu 12285 de lei ? Dar în Arad se prea poate atunci când pe o bancă dai 8500 de Eu şi pe un coş de gunoi 750 de Eu ! D-l Sinaci ar trebui să o plătească din buzunarul lui şi poate divorţata iar pregăti o „Surpriză…surpriză” ! Nu are ruşine moldoveanca păcat că Bănică nu a fardat-o mai cu suflet ! Ruşine !

   +9 voturi
   +1
   -1
  2. La halul in care a ajuns cultura si nu numai,in Arad,nu ne mai mira faptul ca o persoana atat de”competenta”in probleme de familie,a fost invitata la Arad, sa ne tina lectii despre cum trebuie constituita si protejata familia,Cat despre suma platita,probabil ca cei care au invitat-o au considerat ca toti „tampitii” de aradeni, vor sta cu gura cascata la „perlele”pe care le va scoate „Diva”si merita investitia.Rezultatul s-a vazut la prezentare!

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.