marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Andreea Marin va prezenta la Arad gala care marchează 30 de ani de ELLIS

  de Raluca Medeleanu | 14 februarie 2023, 4:45 PM | Monden | Știri Arad

  0

  După ce a organizat megaevenimentul de la București, creatoarea de modă Eli Lăslean a dorit să celebreze și la Arad împlinirea a 30 de ani a casei de modă ELLIS, motivând că indiferent în ce locuri a purtat-o cariera, păstrează în continuare orașul ei natal în suflet. Astfel, luni, 20 februarie, Palatul Cultural va găzdui o gală a cărei prezentatoare va fi Andreea Marin.

  Invitatul special al serii va fi bunul prieten al creatoarei de modă, Aurelian Temișan, care va oferi un moment muzical.

  Despre Andreea Marin, Eli Lăslean a mărturisit că este o femeie pe care o admiră de foarte mulți ani și că se bucură mult că recent i-a făcut pentru prima oară o rochie, pe care vedeta a purtat-o cu încântare.

  Designerul arădean Eli Lăslean a ajuns să creeze de-a lungul timpului ținute vestimentare pentru mai multe personalități, dintre care Nadia Comăneci, Simona Halep, Simona Amânar, iar de 7 ani ținutele primei doamne Carmen Iohannis. Înainte de toate însă, Eli Lăslean nu uită de unde a plecat, că a început modest la Arad, după care treptat a acumulat succesul de care se bucură acum. Creatoarea a dorit să sublinieze însă că toate realizările le-a făcut prin muncă, pe forțe proprii, considerând că acesta e cel mai important lucru atunci când vine vorba de succes.

  „Sufletul meu este aici, la Arad” – Eli Lăslean

  „Sunt foarte fericită de faptul că am reușit să fiu ambasadoarea Aradului în domeniul modei, timp de 30 de ani. Mă bucur că am reușit să fac fericite femeile care ne-au ales și sper ca povestea ELLIS care a început aici, la Arad într-o sală de sport, să inspire tinerii care doresc să își construiască o carieră în lumea modei. Sufletul meu este aici, la Arad, unde a început povestea ELLIS și de aceea vreau să sărbătoresc alături de arădeni acest succes (…). Singura mea dorință este să aplaudați apariția pe scenă a femeilor care au curajul să urce, unele vor fi pentru prima oară, pentru că e important să ai curajul să urci pe scenă, să apari în public, să porți o haină. Nu e simplu deloc”, a spus Eli Lăslean.

  Pe podium vor urca 30 de femei, de toate vârstele, care sunt într-o relație strânsă cu Eli Lăslean și cu casa de modă ELLIS, dintre care și un fotomodel care a fost la prima prezentare de modă ELLIS, Marta Sinescu. Nu va fi prezentată o colecție anume, ci un „best of” cu hainele pe care creatoarea le consideră reprezentative.

  „Sunt foarte emoționată. Sunt încă preocupată cum să le îmbrac mai frumos pe cele 30 de femei care vor apărea pe podium. De fapt, îmi doresc un elogiu feminității. Pe această cale, vreau să aduc mulțumiri speciale tuturor fotografilor cu care am lucrat: Adrian Ostafi, cu el am lucrat încă de la început, mi-a făcut foarte multe ședințe foto, apoi Paul Draja de la Enigma, ei sunt cei doi de bază cu care am făcut foarte multe campanii de fotografie. Dar și cei mai tineri, Sabina Mladin, Sorin Pantiș… vreau să le mulțumesc, pentru că fără ei toate aceste creații poate nu ar fi ajuns în ochii privitorilor”, a mai spus Eli Lăslean.

  Accesul la Gala ELLIS, pe bază de invitație

  Accesul se va face pe bază de invitații, care au fost oferite oficialităților, partenerilor de business, clientelor ELLIS, după spectacolul propriu-zis, publicul fiind invitat la o petrecere de tip cocktail.

  Partener al evenimentului este Primăria Arad, care a pus la dispoziție sala și sonorizarea. Sponsorii sunt Medlife, International Alexander, Fundația Alber, Aniroc Hotel, Recaș, Alexandrion, Catena și mulți alții.

   

   

  Citește și interviul acordat de Eli Lăslean pentru Special Arad cu ocazia împlinirii a 25 de ani de ELLIS: Eli Lăslean, la ceas aniversar: „Avem o înclinație înspre lucrurile ieftine (…). Ne-am obișnuit să ne îmbrăcăm de la coșul de gunoi al Europei”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.