miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Ca la Caracal… Festivalul Familiei la Arad: vedeta evenimentului, Andreea Marin, este însăși campioana divorțurilor!

  de Andrei Fuliaș | 6 mai 2017, 11:56 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  17

  Știri Arad. Consiliul Județean Arad și Centrul Cutural Județean Arad anunță că, în perioada 12 – 13 mai, va avea loc Arad Festivalul Familiei. Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi aici: Andreea Marin și Virgil Ianțu vin la Arad, la Festivalul Familiei.

  Astfel, printre recitaluri ale unor formații de „muzică creștină”, printre conferințe despre creștinism și familie sau printre invitați care mai de care mai familiști, s-a strecurat și Zâna Surprizelor. Andreea Marin, căci despre ea este vorba, constituie într-adevăr o surpriză pe scena Festivalului Familiei. De ce surpriză? Ei bine, pentru că Andreea Marin nu este doar „Zâna Surprizelor”, ci este și o veritabilă „campioană” a divorțurilor.

  Are „decât” trei divorțuri în palmares

  Pentru cei care nu știau, în 1995, pe când avea doar 21 de ani, Andreea Marin s-a căsătorit pentru prima oară. Alesul era Cristian Gheorghiță. Cinci ani mai târziu, cei doi au decis să divorțeze. La începutul anului 2006, diva televiziunii românești și-a găsit un nou ales, de această data unul cu notorietate. Este vorba despre cântărețul Ștefan Bănică Junior. Șapte ani mai târziu, la începutul lui 2013, Andreea Marin a anunțat pe Facebook despărțirea de Ștefan Bănică. La finalul aceluiași an, „Zâna Surprizelor” a surprins din nou și s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. După nici trei ani, tot pe Facebook, Andreea Marin a anunțat că a decis să divorțeze pentru a treia oară.

  În final, pe noi nu ne interesează viața Andreei Marin și nici de câte ori decide aceasta să se căsătorească și să divorțeze, dar nu putem să nu ne întrebăm ce exemplu de „familistă” poate da aceasta, probabil pe bani, pe scena unui Festival al Familiei, în Arad, când ea are trei divorțuri la activ?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Adreea Marin e cu siguranta mai familista decat multi dintre voi cei ce scrieti aici. In viata de familie se pot intampla multe lucruri care nu depind de tine, dar conteaza sa iti gasesti un echilibru.Eu o admir pe Andreea Marin, este un model pentru multe mame.

   --11 voturi
   +1
   -1
  2. Oare câți dintre cei care scriu aici sau citesc ori pleacă urechea la ironii de genul ăsta nu curvesc sau preacurvesc? Oare ce este mai păcat, în opinia cititorilor și comentatorilor, sa divorțezi sau sa fii ipocrit, ca sa-ți păstrezi imaginea curata?!

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.