sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Punguța cu 2700 de bani… ăăă…. euro” se acordă CJA-ului pentru apariția Andreei Marin la Arad, la „Festivalul familiei divorțate”

  de Special Arad | 5 ianuarie 2018, 8:09 AM | Pamflet

  0

  Anul de grație 1999 a adus în atenția a milioane de români un înger celest, pogorât printre muritorii de rând cu un scop solemn: să aducă zâmbete pe buze, dar mai ales șiraguri de lacrimi prelinse pe obrajii unor oameni mâhniți care nu și-au văzut copii, părinții sau prietenii de zeci de ani. „Surprize, surprize” a ținut cu sufletul la gură pensionarele și casnicele care tricotau șosete, emisiunea bătând recordurile de audiență pe țară printre toate emisiunile televizate, iar amfitrioana emisiunii, Andreea Marin, a devenit un simbol al altruismului și al păcii eterne.

  Doar că de multe ori simbolurile pot fi false, de fațadă, iar „Marina” avea să fie protagonista mai multor scandaluri în tabloidele românești. Divorțată de mai multe ori sau surprinsă cu fițe specifice divelor mioritice, reputația Zânei Surprizelor avea să fie pusă de mai multe ori la încercare de opinia publică.

  Cu toate acestea, Consiliul Județean Arad și-a păstrat încrederea neclintită în ea și a chemat-o anul acesta la un festival organizat în premieră pentru arădenii care și-au pierdut calea către fericire: Festivalul Familiei. Andreea Marin le-a vorbit acestora ca un adevărat păstor al spiritualității și iubirii aproapelui, fiind cea mai în măsură româncă la ora actuală care să poată vorbi despre valorile familiei. Iar pentru toate acestea, Consiliul a plătit-o cu frumușica sumă de 2700 euro.

  Pentru acest efort, noi oferim Consiliului Județean Arad Dimploma „Punguța cu 2700 de bani… ăăă…. euro”, iar Zânei Surprizelor îi oferim din adâncul inimii noastre o dedicație muzicală, semnată de maestrul Alexandru Andrieș, o melodie la fel de suavă ca ea, numită sugestiv A.M. Blues:

  A.M. Blues

  Andreea Marin:
  Ce nume frumos !
  Andreea Marin…
  Cît e de duios !
  Doar ce-l rostesc şi mi-e pieptul plin:
  Mă unge pe suflet Andreea Marin !

  Andreea Marin:
  Femeia de vis !
  Andreea Marin:
  Paradisul promis…
  Raicu şi Rădu – ciulini şi pelin,
  Nici nu se compară cu Andreea Marin !

  Andreea Marin
  În cîntecul meu…
  Andreea Marin,
  Dac-ar fi cum vreau eu,
  Două’ş’patru de ore, şi tot ar fi prea puţin:
  Peste tot vreau s-o văd pe Andreea Marin !

  Andreea Marin…
  Andreea Marin…

  DIMPLOMA CJA ULUI pentru apariția Andreei Marin la Arad

  Acest articol este un pamflet și ar cam trebui tratat ca atare!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.