Update Călătorii RegioTrans, nevoiți să aștepte mai mult de o oră la Pecica, după ce s-a defectat trenul

  imagine cu rol ilutrativ

  Programul persoanelor care au urcat în trenul RegioTrans, de la stația din Nădlac, la 15:56, a fost complet dat peste cap, întrucât trenul s-a defectat la Pecica. Astfel că în loc să ajungă la Arad la ora 17:34, aceștia au ajuns la destinație abia la ora 19:43.

  „E bătaie de joc! Stau aici de mai bine de o oră!”, ne-a transmis o doamnă care ne-a contactat telefonic în timp ce aștepta în tren la Pecica.

  Din nefericire, în loc să primească vreo soluție alternativă, de exemplu să fie trimisă vreo altă locomotivă de tracțiune de la Arad, sau să fie oferit vreun autobuz, oamenii au trebuit pur și simplu să aștepte – ceea ce unii fac și acum, în momentul redactării acestui articol – la Pecica, pentru că singura alternativă e să aștepte următorul tren de la Nădlac, care ajunge la Pecica la 18:38, iar la Arad la 19:17… asta dacă și acela va merge conform programului și nu va avea întârzieri.

  Din totalul pasagerilor, suntem informați că au mai rămas în jur de 15 care așteaptă acel tren, căci unii au ales să-și încerce norocul și să facă autostopul sau chiar să cheme taxi.

  Update – Așa cum preconizam, nici trenul care trebuia să ajungă la Arad la ora 19:17 nu a ajuns la timp. Acesta a acumulat o întârziere de încă 25 de minute, sosind în stația din municipiu la ora 19:43.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.