Un tren a luat foc la Seleuș

  de Special Arad | 14 July 2021, 9:30 PM | Știri Arad

  0

  Miercuri seara, în jurul orelor 20:00, mecanicul trenului Regio Brad – Arad a anunțat serviciul 112 despre un incendiu izbucnit la garnitura de tren formată din 2 vagoane.

  Trenul era oprit în Halta Seleuș. În tren erau 6 călători și 2 mecanici conductori care au coborât din tren fără probleme.

  La intervenție s-au deplasat 2 echipaje ale Detașamentului Ineu, 1 echipaj de stingere si unul SMURD.

  Echipajele au ajuns în 10 minute la fața locului, subunitatea fiind aproape de locul incidentului, și au reușit să limiteze și să stingă incendiul fără că acesta să se propage la întreg vagonul.

  Cauza probabilă a incendiului „frecare mecanică”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.