joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Update Cum motivează Regio Călători întârzierea de aproape o oră de duminică

  de Raluca Medeleanu | 15 martie 2022, 4:20 PM | Știri Arad | Telefonul cititorului

  2

  imagine cu rol ilustrativ

  Oamenii care au avut nevoie să călătorească duminică seara cu trenul Arad – Nădlac, operat de compania Regio Călători (fost Regio Trans), au avut parte de o experiență neplăcută, întrucât după ce și-au cumpărat bilet de la ghișeul din Gara CFR Arad și s-au urcat în trenul care trebuia să plece la ora 20:00, au stat și stat degeaba.

  În jur de ora 20:10 a venit cineva să îi anunțe că nu există conductor disponibil să opereze trenul așa că le era recomandat ori să aștepte, ori să renunțe complet la călătorie.

  „Cum să renunț la călătorie? Că autobuz nu este la ora asta! Eu cu ce era să ajung acasă?”, ne-a spus o doamnă care dorea să ajungă la Semlac. Până la urmă, trenul respectiv a plecat în jurul orei 21:00, înregistrând astfel o întârziere de aproape o oră.

  Incidentul nici măcar nu ar fi unul izolat. Duminica trecută s-ar fi întâmplat același lucru: întârzierea mare a unui tren tot din cauza lipsei de conductor.

  Am contactat telefonic compania Regio Călători însă persoana care a răspuns la telefon ne-a spus că nu este în măsură să ne ofere explicații referitoare la această problemă, astfel că am fost îndrumați să trimitem solicitarea pe e-mail.

  Vom reveni cu informații în momentul când primim poziția oficială a companiei.

  Update, 15 martie

  Reprezentanții companiei ne-au trimis următorul răspuns:

  „Trenul Trenul 11211 Arad – Nadlac cu plecare prevăzută la 19:45 a circulat în 13.03, nu a fost anulat, dar a circulat întârziat 58 min. Întârzierea s-a produs din cauza faptului că șeful de tren care trebuia să deservească trenul 11211 a sosit în Arad cu întârziere, întrucât trenul cu care acesta se deplasa spre Arad s-a defectat. În data de 13.03.2022 a fost un incident izolat, Regio Călători nu intenționează să reducă numarul de trenuri pe aceasta rută.

  Vă menționăm de asemenea că în data de 07.03.2022 nu s-au înregistrat întârzieri pe ruta Arad-Nădlac”, transmite Regio Călători.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ar fi mai interesant sa aflăm de ce pe turele de noapte în unele Gări din Arad exista 1 singur casier amărât. Ei știu că legea spune că nu e voie o singura persoana într-o unitate,egal că e gara sau nu? Daca i se face rău acelui om,este singur,nu e nimeni să îl ajute. Așteptăm să se întâmple nenorocirea și apoi vedem ce mai mințim prin declarații către presă? Era pe un alt tren celalt casier și a avut întarziere?

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.