joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  „Bucurii pentru copii“, online. Când vor avea loc atelierele de creație și teatrul de păpuși

  de Special Arad | 11 noiembrie 2021, 8:49 AM | Educaţie

  0

  Un atelier de creație și două piese de teatru de păpuși vor fi prezentate, online, în perioada 12 – 14 noiembrie 2021, cu scopul de a le oferi copiilor posibilitatea să petreacă timp educativ, relaxant, practic și plăcut, în fața laptop-ului, calculatorului sau televizorului.
  Deoarece la Cinematograful din Grădiște – locul unde în ultimii ani au fost organizate evenimente pentru copii – continuă să funcționeze un centru de vaccinare, Centrul Municipal de Cultură Arad și-a propus să ofere, celor mici, în fiecare sfârșit de săptămână, posibilitatea de a urmări o serie de evenimente online.
  Astfel, în cadrul celei de-a treia ediții a evenimentului „Bucurii pentru copii, online“, pe pagina de internet a Centrului Municipal de Cultură Arad, www.cmcarad.ro și pe paginile de Facebook www.facebook.com/Centrul Municipal de Cultură Arad și www.facebook.com/Cinematograf Grădiște vor fi postate atelierul de creație „Poveștile copilăriei“ și piesele de teatru de păpuși „Doi prieteni“ și „Scufița Roșie“, producții ale Teatrului de Animație „Piticot“ din Arad.

  Acestea vor putea fi urmărite online după următorul program:
  Vineri, 12 noiembrie 2021, ora 10:00 – Atelier de creație „Poveștile copilăriei“
  Sâmbătă, 13 noiembrie 2021, ora 10:00 – piesa de teatru de păpuși „Doi prieteni“, cu Teatrul de Animație „Piticot“ din Arad
  Duminică, 14 noiembrie 2021, ora 10:00 – piesa de teatru de păpuși „Scufița roșie“ – cu Teatrul de animație „Piticot“ din Arad

  Scopul evenimentului „Bucurii pentru copii, online“ este să le ofere celor mici momente educative folosind poveștile și basmele atât de cunoscute și să facă din tehnologie un aliat pentru joacă în lumea reală, care să le îmbunătățească expresivitatea, sociabilitatea, abilitatea de a crea lucruri noi.

  Evenimentul „Bucurii pentru copii, online“ este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.