joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  CMCA oferă „Bucurii pentru copii, online“ – ateliere de creație și teatru de păpuși

  de Special Arad | 28 octombrie 2021, 8:08 PM | Cultură

  0

  Un atelier de creație și două piese de teatru de păpuși vor fi prezentate, online, în perioada 29 – 31 octombrie 2021, cu scopul de a le oferi copiilor posibilitatea să petreacă timp educativ, relaxant, practic și plăcut, în fața laptop-ului, calculatorului sau al televizorului.

  „Deoarece la Cinematograful din Grădiște – locul unde în ultimii ani au fost organizate evenimente pentru copii – continuă să funcționeze un centrul de vaccinare, vom oferi celor mici, în fiecare sfârșit de săptămână, posibilitatea să ne urmărească online”, anunță organizatorii.

  Astfel, în cadrul primei ediții a evenimentului „Bucurii pentru copii, online“, pe pagina de internet a Centrului Municipal de Cultură Arad, www.cmcarad.ro/video și pe paginile de Facebook Centrul Municipal de Cultură Arad și Cinematograf Grădiște vor fi postate atelierul de creație „Darurile toamnei“ și piesele de teatru de păpuși „Căsuța din oală“ și „Sarea în bucate“, producții ale Teatrului de Animație „Piticot“ din Arad.

  Acestea vor putea fi urmărite online după următorul program:

  Vineri, 29  octombrie 2021, ora 10:00 – Atelier de creație „Darurile toamnei“

  Sâmbătă, 30 octombrie 2021, ora 10:00 – piesa de teatru de păpuși „Căsuța din oală“, cu Teatrul de Animație „Piticot“ din Arad

  Duminică, 31 octombrie 2021, ora 10:00 – piesa de teatru de păpuși „Sarea în bucate“ – cu Teatrul de animație „Piticot“ din Arad

  Scopul evenimentului „Bucurii pentru copii, online“ este să le ofere celor mici momente educative folosind poveștile și basmele atât de cunoscute  și făcând din tehnologie un aliat pentru joacă în lumea reală, care să le îmbunătățească expresivitatea, sociabilitatea, abilitatea de a crea lucruri noi.

  Evenimentul „Bucurii pentru copii, online“ este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.