sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Evenimentul online „Bucurii pentru copii“ a ajuns la ediția a IV-a

  de - | 18 noiembrie 2021, 7:58 PM | Cultură

  0

  Comunicat. Un atelier de creație și două piese de teatru de păpuși vor fi prezentate, online, în perioada 19-21noiembrie 2021, în cadrul celei de-a patra ediții a evenimentului „Bucurii pentru copii, online“.

  Atelierul de creație și piesele de teatru de păpuși vor putea fi văzute pe pagina de internet a Centrului Municipal de Cultură Arad, www.cmcarad.ro și pe paginile de Facebook www.facebook.com/Centrul Municipal de Cultură Arad și www.facebook.com/CinematografGrădiște.

  Acestea vor putea fi urmărite online după următorul program:

  Vineri, 19noiembrie 2021, ora 17:00 – Atelier de creație „Toamna în pădure“

  Sâmbătă, 20noiembrie 2021, ora 10:00 – piesa de teatru de păpuși „Hänsel şi Gretel“, cu Teatrul de Animație „Piticot“ din Arad

  Duminică, 21noiembrie 2021, ora 10:00 – piesa de teatru de păpuși „Coliba iepurașului“ –cu Teatrul de animație „Piticot“ din Arad

  Scopul evenimentului „Bucurii pentru copii, online“ este să le ofere celor mici momente educative folosind poveștile și basmele atât de cunoscute și să facă din tehnologie un aliat pentru joacă în lumea reală, care să le îmbunătățească expresivitatea, sociabilitatea, abilitatea de a crea lucruri noi.

  Evenimentul „Bucurii pentru copii, online“ este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.