Trei tineri au fost prinși după ce au dat spargerea într-un local din Gurahonț

  de Special Arad | 29 December 2021, 11:36 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. Polițiștii Secției 10 Rurală Gurahonț au identificat trei tineri, care, în noaptea de 27/28 decembrie a.c., prin spargerea gemurilor și ușii de acces, ar fi pătruns într-un local din Gurahonț, de unde ar fi sustras aproximativ 3.500 de lei și diferite bunuri, cauzând prin fapta lor un prejudiciu total de aproximativ 7.000 de lei.

  Tinerii, de 18, 20 și 30 de ani, din localitate, sunt cercetați pentru furt calificat, fiind continuată documentarea activității lor infracționale, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie prezentați magistraților Judecătoriei Gurahonț cu propunerea luării unei măsuri preventive.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.