vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Batha ratează meciurile cu FCU și Clinceni! A fost suspendat două etape

  de Lucian Dănilă | 6 octombrie 2021, 7:48 PM | Sport

  0

  Idriz Batha a fost eliminat în ultimul minut al primei reprize a meciului pe care UTA l-a jucat sâmbătă pe terenul lui Dinamo. O decizie discutabilă a arbitrului Barbu a lăsat-o pe UTA în inferioritate numerică vreme de o repriză, dar cu noroc, cu mult efort și cu o atitudine mult mai bună decât în prima parte, arădenii au smuls un egal în ultima secundă a jocului, scor 2-2.

  Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal l-a suspendat două etape pe fotbalistul albanez pentru cartonașul roșu primit direct. Pe lângă suspendare, Batha va trebui să plătească și o amendă de 3.000 de lei.

  Idriz va lipsi astfel la meciul de pe teren propriu cu FC U Craiova, dar și din deplasarea de pe terenul ultimei clasate, Academica Clinceni.

  „Nu știu dacă meritam sau nu cartonaș roșu, dar nu cred. Mereu joc așa și nu sunt eliminat pentru așa ceva. Mingea era în controlul meu 100%. Am deschis brațele pentru a proteja mingea, l-am atins, dar nu l-am lovit. Arbitrul nu mi-a zis nimic, doar mi-a dat roșu direct. Joc mai agresiv, dar și arbitrilor din România le place prea mult să se joace cu cartonașele”, a fost declarația lui Idriz Batha imediat după meci.

  „Nu se supăra nimeni dacă i-ar fi arătat cartonașul galben”, a spus după partidă „victima” sa, Gabriel Torje.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.