Se prelungește perioada de recenzare. Cât timp mai au arădenii la dispoziție

  de Andrada Bobiș | 14 July 2022, 11:23 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Perioada de recenzare a populației prin interviurile față în față se prelungește până în 24 iulie. 

  Vestea a venit ca o gură de aer pentru toți recenzorii care au întâmpinat probleme în teren. Această prelungire vine în beneficiul tuturor, atât a cetățenilor care au mai mult timp la dispoziție să se recenzeze, cât și a recenzorilor care nu i-au găsit la adrese pe toți cei pe care trebuia să-i recenzeze.

  IMG 20220714 WA0015

  Conform Hotărârii nr.12/2022 a Comisiei Centrale pentru Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor din România în anul 2021, perioada de colectare a datelor de către recenzori prin interviuri faţă în faţă (cu ajutorul tabletelor) se prelungește,  anunță reprezentanții INS.

  În țară, Bucureștiul, Iașiul și județul Timiș stau cel mai prost la capitolul recenzării. Aradul s-a mobilizat foarte de bine datorită implicării extrem de eficientă a reprezentanților Institutului de Statistică Arad, iar populația a fost recenzată în cea mai mare parte.

  Vă amintim că etapa de recenzare pe teren ar fi trebuit să se desfăşoare până în 17 iulie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.