Arădenii sunt invitați la un teatru… altfel: „Teatrul pentru incluziune”

  de Special Arad | 24 August 2019, 1:32 PM | Cultură

  0

  Voluntarii organizației Ofensiva Tinerilor invită arădenii la un eveniment cultural aparte – „Teatru pentru incluziune” – care va avea loc luni, 2 septembrie, la Cinematograful Arta (Strada Vasile Alecsandri 2, Arad), începând cu ora 18. Evenimentul are ca scop includerea persoanelor cu dizabilități în societate. Pentru aceasta, voluntarii realizează o serie de activități pentru a îi determina pe cei din public să fie conștienți de diferitele situații care se întâmplă în grupurile vulnerabile.

  Activitatea principală va fi o piesă de teatru, iar după aceea, vor avea loc două ateliere cu accent pe dizabilitățile vizuale și importanța simțurilor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.