sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  News AlertAvertisment Anonymous: Jihadiştii plănuiesc atacuri, duminică. Lista cu locurile vizate

  de - | 22 noiembrie 2015, 11:10 AM | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  Oficialii FBI au confirmat că iau în serios ameninţărea ISIS cu privire la atacul de la Philips Arena din Atlanta, unde duminică are loc Wrestling Survivor Series, informează presa americană. Membrii Anonymous au publicat o listă cu atentate care ar fi planificate de Statul Islamic, în 22 noiembrie, în mai multe părţi ale lumii.

  „FBI-ul este conştient de rapoartările legate de ameninţarea teroristă, care include evenimentele din Atlanta, Georgia. Luăm în serios toate ameninţările, nu avem informaţii specifice sau credibile despre un atac în acest moment. Avem, totuşi, notificări şi vom continua să colaborăm cu partenerii noştrii de drept şi cei din sectorul privat pentru a ne păstra comunitatea în siguranţă”, a comunicat agenţia, pentru Channel 2 Action News.

  Anonymous a anunţat sâmbătă că a descoperit informatii despre atacurile plănuite de ISIS în Paris, precum şi în Statele Unite şi alte colţuri ale lumii.

  Lista cu locurile vizate de islamişti, potrivit Anonymous:

  – Evenimentele de la Paris
  – Wrestling Survivor Series, Atlanta
  – Concert al trupei Five Finger Death Punch, Milano
  – University Pastoral Day, Liban
  – One Day One Juz, Indonezia
  – Evenimentele Bisericii Catolice, „Hristos, Regele universului”

  „Vrem ca întreaga lume să fie în siguranţă sau măcar acele persoane care au în plan să meargă în locurile indicate de noi. De asemenea, vrem ca gruparea teroristă Daesh (nr. denumirea arabă pentru Statul Islamic pe care jihadiştii o detestă) să afle că oamenii ştiu ce atacuri urmează şi să le anuleze, ceea ce îi va dezorienta pentru o perioadă”, a transmis Anonymous.

  Reţeaua teroristă Stat Islamic a difuzat, joi seară, o nouă înregistrare video, ameninţând că următoarea ţintă a unui atentat va fi Casa Albă, sediul Preşedinţiei Statelor Unite, informează Fox News.

  Sursa: mediafax.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.