joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Aradon.ro, victimă colaterală a alegerilor din Ungaria

  de Special Arad | 28 martie 2022, 10:23 AM | Internaţional | Știri Arad

  6

  În această dimineață, site-ul de știri aradon.ro a fost victima unui atac al hackerilor de la Anonymous. Cei care au dorit să intre pe prima pagină au fost întâmpinați cu mesajul: „Acest site face parte din mass-media de propagandă guvernamentală! V-am adus adevărul! Presa independentă în loc de propagandă. Uitați-vă cum vă păcălește presa de propagandă”.

  Atacul s-a resimțit pe toate site-urile de știri care aparțin firmei Inform Media Press, dintre care și tion.ro, bihon.ro și mai multe site-uri din Ungaria, acesta fiind și motivul atacului, anume alegerile care se desfășoară în această perioadă în țara vecină, site-urile românești de știri fiind practic „victime colaterale”.

  Hackerii de la Anonymous atrag pe această cale atenția asupra propagandei din ziarele maghiare proguvernamentale, care îl susțin pe Viktor Orban în cursa electorală.

  De menționat că o mare parte din presa maghiară este deținută indirect de Guvernul lui Orban, presa liberă fiind izolată la doar câteva publicații online în Ungaria, astfel că integritatea și obiectivitatea privind alegerile este compromisă.

   

  • Citește și: Mészáros Lőrinc, proprietarul aradon.ro și omul lui Viktor Orbán, deține mai nou sute de hectare de terenuri agricole și în județul Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Erau multe articole per aradon mai toate in favoarea dlui Orban cind era vorba de dinsul. Si erau si multi trolli, care in momentul in care criticai guvernarea din tara vecina ii luau apararea de parca ar fi fost platiti pentru asta. Sau poate chiar erau. Ma bucur ca putem alege si traim totusi intr-o tara care respecta drepturile cetateanului, cu toate greutatile pe care le avem.

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. „Victime colaterale”? Care victime? Aia care au isterizat România, adică Bihon, aradon și benzinăria aia, toate legare strâns de Ungaria????
   Nu sunt victime deloc.. Chiar voi ați prezentat într-un articol legăturile dintre trustul ala de presa și Ungaria…
   Auzi la ei! „Victime”…

   --4 voturi
   +1
   -1
  3. Conform unor comentatori de aici Orban este un dictator și…. printre altele: nu respectă libertatea presei. Întreb: care sunt forțele care plătesc hackerii și care HOTĂRĂSC ce este adevărat și ce este fals??? Aceasta este NOUA LIBERTATE A PRESEI??? Cum se numește acel regim, acea ”construcție socială” în care, dacă nu ești de acord cu MAINSTREAMUL, poți fi ȘTERS???????

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.