duminicã, 26 mai, 2024

Special Arad Logo

  Anonymous, noi măsuri împotriva ISIS. Au atacat 20.000 de conturi care aparțin Statului Islamic

  de - | 23 noiembrie 2015, 6:47 PM | Internaţional

  1

  Hackerii Anonymous au declarat de săptămâna trecută război grupării jihadiste din Siria și au început să ia măsuri. Dacă zilele trecute au spart 5.500 de conturi de Twitter care aparțin Statului Islamic, acum au atacat alte 20.000 de conturi de pe rețeaua de socializare.

  ”Anonymous nu se oprește la acest număr de conturi. ISIS, te vom urmări, îți vom ataca site-urile, conturile, email-urile și te vom expune. De acum înainte, nici un loc online nu va mai fi sigur pentru tine. Vei fi tratat ca un virus și noi avem antidotul’, spune Anonymous în declarația sa.

  După declaraţia de „război” transmisă de Anonymous, Statul Islamic a răspuns, pe un cont din aplicaţia de mesagerie Telegram, prin mesajul: „Nişte idioţi”.

  Atentate la Paris

  O serie de explozii și atacuri armate au zguduit Parisul, pe 13 noiembrie. Trei explozii, în urma unor atacuri sinucigașe, au avut loc lângă Stade de France. Președintele Francois Hollande, aflat pe stadion, a fost evacuat de urgență. De asemenea, mai mulți bărbați înarmați au deschis focul în mai multe locații din Paris și au luat ostatici. 130 de persoane au murit și 352 sunt rănite, conform unui bilanț provizoriu. Doi români au murit în exploziile revendicate de ISIS.

  SURSA: libertatea.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.