miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Aventuri pe bicicletă: „Pe tărâmul Vârfurile” | Video

  de Special Arad | 12 iulie 2017, 8:17 AM | Vârfurile | Video

  0

  Cei de la aventuripebicicleta.ro sunt, pur și simplu, arădeni pasionați de mersul pe bicicletă și obișnuiesc să filmeze drumețiile lor, încercând să promoveze acest sport sănătos. De data aceasta s-au dus până în zona localității Vârfurile, încercând astfel să motiveze arădenii să mai viziteze și zonele montane din apropiere.

  Cei patru băieți au plecat cu trenul dis de dimineață la ora 5 ca să ajungă la ora 8 în Vârfurile. Acolo i-a așteptat un prieten care le-a fost ghid prin zonă. „E atât de frumoasă zona și de vibrantă, merită o excursie oricând! Zona Apusenilor e magică!”, spun băieții de la aventuripebicicleta.ro.

  Traseul lor a fost următorul: Vârfurile – Lazuri – Criștioru de sus (jud. Bihor) – Bâlc (jud. Bihor) – Valea Leucii – Lazuri – Vârfurile.

  Excursia a avut loc la începutul lunii iunie, dar abia acum câteva zile au terminat montajul și au urcat filmulețul pe YouTube.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.