marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Pe bicicletă – între risc și siguranță” la Colegiul „Csiki Gergely”

  de Special Arad | 13 iunie 2024, 12:55 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat IPJ Arad. La data de 12 iunie a.c., polițiștii Biroului Siguranță Școlară, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, au desfășurat o activitate preventivă, la Colegiul “Csiki Gergely”, cu ocazia concursului organizat în unitatea de învățământ ,,Pe bicicletă- între risc și siguranță”.

  La activitatea informativ-preventivă au participat peste 100 de copii, cărora le-au fost prezentate regulile de circulație pe drumurile publice, folosirea alcooltest-ului, precum și riscurile la care se expun, prin consumarea alcoolului sau a altor substanțe. Prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicați copiii, precum și prevenirea consumului de alcool sau alte substanțe rămâne o prioritate a Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.