sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  O mașină a ars ca o torță la Vârfurile

  de Special Arad | 1 martie 2023, 11:11 AM | Știri Arad | Vârfurile

  0

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență informează că plutonierul adjunct șef Negru Dorel și plutonierul Betea Sebastian, salvatori din cadrul Gărzii de intervenție Gurahonț, se aflau în această dimineață în drum spre muncă, atunci când au observat că o mașină parcată în fața unui bloc din localitatea Vârfurile, ardea ca o torță.

  „Fără să ezite, cei doi au acționat pentru identificarea posibilelor victime iar când s-au asigurat că nu există persoane în interior, Sebastian a folosit extinctorul din dotarea autoturismului personal, iar Dorel a mers până la cea mai apropiată stație de carburant pentru a aduce un alt extinctor mai mare.

  Împreună au reușit să limiteze incendiul până la sosirea colegilor de la Garda Gurahonț.

  Iată că cei doi salvatori sunt dovada că rezultatele unei misiuni îndeplinite cu succes se realizează întodeauna muncind în echipă, iar noi nu putem decât să fim mândri de ei și să-i felicităm pentru gestul lor de astăzi”, a transmis ISU Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.