marþi, 3 octombrie, 2023

Special Arad Logo

  Avansări în grad la Jandarmeria Arad

  de Special Arad | 1 august 2023, 11:31 AM | Știri Arad

  0

  Jandarmeria Arad informează că, în aceasta dimineață, 29 de subofițeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, care au împlinit stagiul minim în grad și condițiile prevăzute de Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare cu modificările și completările ulterioare, au fost avansați în gradul următor.

  Momentul avansării a avut loc într-un cadru festiv, la revista de front a unității. Acest eveniment important din viata militarilor marchează atât maturitatea profesională cât și imboldul de a merge mai departe cu aceeași determinare.

  Inspectorul șef, colonel Burlan Claudiu – Daniel, a înmânat noile grade cadrelor avansate, transmițându-le cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.